Gratis bezorging in Brabant

Vloeren voor elk budget

Volledige ontzorging

Ga voor uw gietvloer naar Tilburg

De beste gietvloer vindt u bij Vloerenspecialist Tilburg in de provincie Brabant. Wij hebben gietvloeren voor ieder budget en elke smaak. Gietvloeren zijn eenvoudig te onderhouden omdat ze naadloos zijn. U maakt een gietvloer zodoende gemakkelijk schoon, omdat er geen vuil tussen voegen terecht kan komen. U ontdekt in onze winkel in Tilburg zelf of dit kenmerk van een gietvloer als aangenaam ervaart. Bovendien is het plaatsen van een gietvloer minder complex dan bijvoorbeeld een tegelvloer, omdat een gietvloer gewoon op de ondergrond of bestaande vloer gegoten wordt. U kunt het uzelf ook helemaal gemakkelijk maken door uw gietvloer in Tilburg en de rest van Brabant gratis te laten bezorgen en door ons te laten plaatsen.

Geïnteresseerd in onze betonlook vloeren?

Voor iedereen is er een gietvloer te vinden in Tilburg

Er zijn veel verschillende vormen van een gietvloer beschikbaar bij onze vloerwinkel in Brabant. Gietvloeren kunnen namelijk in gevarieerde ruimten geplaatst worden, zoals op kantoor of in een industriële omgeving als een werkplaats. Maar ook in huis kunt u een gietvloer of zelfs wandbekleding van hetzelfde materiaal laten plaatsen. De meeste gietvloeren zijn ook waterdicht, waardoor u zelfs in de badkamer een gietvloer kunt plaatsen. Ook COREtec vloeren zijn voor deze vochtige ruimten prima geschikt. Bij onze showroom in Tilburg, gelegen in het midden van Brabant, kunt u navragen of een gietvloer voor uw ruimte geschikt is. Een voorbeeld van een trendy toepassing van de gietvloer is een betonlook vloer.

Heeft u een vraag?

Bestel uw eigen gietvloer online of in de winkel

Een gietvloer geeft uw huis een moderne en strakke uitstraling en is beschikbaar in verschillende kleuren. Er is dus voor iedereen in Brabant en daaromheen wel een gietvloer beschikbaar naar zijn of haar smaak. U ziet in de showroom van Vloerenspecialist Tilburg welke kleur gietvloer het best bij u past. Onze adviseurs staan daarnaast graag voor u klaar om u waar nodig van advies te voorzien! Wilt u meer informatie? Vul ons contactformulier in of bel ons op (013) 536 85 98.

tegels
witte-tegels

Bezoek onze winkel!

Menu