Gratis bezorgd in Noord-Brabant

Volledig ontzorgd

Voor elk budget

Een moderne gietvloer uit Waalwijk

Bent u op zoek naar een moderne en luxe gietvloer in de omgeving van Waalwijk? Bekijk dan het assortiment aan gietvloeren van Vloerenspecialist Tilburg! Een gietvloer creëert een open effect doordat ruimtes worden verbonden. De vloer zorgt voor een mooie eenheid. Bij onze winkel uit Tilburg vindt u een gietvloer naar iedere smaak én voor ieder budget. Bovendien gieten wij uw vloer voor u. Dat is wel zo gemakkelijk.

Bent u geïnteresseerd in een moderne gietvloer?

Een moderne en luxe gietvloer aanschaffen bij ons bedrijf nabij Waalwijk

Een moderne en luxe gietvloer is geschikt voor verschillende ruimtes in uw woning in Waalwijk. Gietvloeren zijn net als onze kwalitatieve COREtec vloeren waterdicht., Ze zijn dus uiterst geschikt voor uw badkamer. De vloeren zijn gemakkelijk schoon te maken en te houden. Dit komt doordat er geen voegen zijn waar vuil kan komen. Een gietvloer zorgt ook voor warmte aan uw voeten én is geschikt voor vloerverwarming. De vloer is belastbaar en stijlvast en daardoor bestendig tegen beschadigingen. Onze gietvloeren zijn ook geluiddempend, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over geluid. Ook zijn de vloeren brandvertragend. Er zijn dus genoeg voordelen om voor uw woning in Waalwijk te kiezen voor een moderne en luxe gietvloer. Kies de kleur die het best bij uw interieur past.

Heeft u een vraag?

Vraag ons om meer informatie over gietvloeren

Wilt u meer weten over onze verschillende soorten gietvloeren? Of vraagt u zich af hoe het gieten van uw moderne en luxe gietvloer uit de omgeving van Waalwijk precies in zijn werk gaat? Vraag ons vakkundige team uit Tilburg dan om meer informatie als u langskomt in onze showroom. Het is ook mogelijk om contact op te nemen met ons door te bellen naar (013) 536 85 98.

tegels
witte-tegels

Bezoek onze winkel!