Gratis bezorgd in Noord-Brabant

Volledig ontzorgd

Voor elk budget

Betonlook vloeren kopen in Tilburg

Een ruime keuze aan betonlook vloeren, tegels en laminaat vindt u bij Vloerenspecialist Tilburg. Een betonlook vloer geeft een industrieel karakter aan uw huis, studio of werkruimte. Een industriële stijl wordt gekenmerkt door donkere kleuren, stoere materialen en robuuste details in de ruimte. De betonlook trend past hier goed bij. In onze showroom in Tilburg kunt u inspiratie opdoen in ons royale assortiment aan betonlook vloeren, tegels en laminaat. Nadat u een vloer uitgezocht heeft, wordt deze door ons gratis door heel Brabant bezorgd. Ook kunnen we uw oude vloer of wandbekleding voor u verwijderen.

Bent u geïnteresseerd in een betonlook vloer?

Trendy betonlook vloeren en tegels vindt u in Tilburg

Bij Vloerenspecialist Tilburg kiest u uit meerdere betonlook vloeren, zoals verschillende soorten tegels, laminaat en pvc-vloeren. Zo zijn er diverse tegels met een betonlook waar u een keuze uit kunt maken. U kiest dus uit een breed scala aan kleuren, vormen, designs en materialen. Ook hebben wij verscheidene vinylvloeren met een betonlook in ons assortiment.

Betonlook laminaat lijkt net echt

Bent u fan van het aanzicht van betonlook tegels, maar vindt u echte tegels of beton te koud aanvoelen? Ook dan heeft ons bedrijf uit Tilburg betonlook vloeren voor u. In onze vloerenwinkel in Tilburg koopt u naast betonlook tegels namelijk ook betonlook laminaat. Onze luxe vloeren met een betonlook lijken net op betonlook tegels of beton, maar voelen warmer aan dan echte tegels. Alle betonlook vloeren, zoals tegels en de trendy toepassing van gietvloeren, schaft u bij onze zaak in Tilburg aan voor een voordelige prijs.

Heeft u een vraag?

Kom inspiratie opdoen in de showroom

Houdt u van een industriële sfeer in uw huis, studio of werkruimte? Kijk dan eens online naar ons ruime assortiment aan betonlook vloeren, bezoek onze vloerwinkel in Tilburg of bel ons op (013) 536 85 98. Onze service houdt na het kiezen en kopen van een betonlook vloer niet op. Mocht u dit willen, verwijderen we namelijk ook uw oude vloer en leggen we de nieuwe vloer aan. Bovendien worden de betonlook vloeren niet alleen in de omgeving van Tilburg, maar in heel Noord-Brabant gratis afgeleverd.

tegels
witte-tegels

Bezoek onze winkel!