Gratis bezorgd in Noord-Brabant

Volledig ontzorgd

Voor elk budget

Een COREtec-vloer van kwaliteit kopen in Waalwijk

Wanneer u kiest voor kwaliteit, kiest u voor een COREtec-vloer van ons bedrijf in Tilburg, in de omgeving van Waalwijk. Vloerenspecialist Tilburg heeft vele COREtec-vloeren in het assortiment, zodat er zeker een vloer bij zit naar uw smaak. Onze medewerkers helpen u graag met het zoeken naar de juiste vloer. Kom dus vooral langs in onze showroom.

Bent u geïnteresseerd in een hoogwaardige COREtec-vloer?

U krijgt hoogwaardige kwaliteit als u een COREtec-vloer koopt bij ons

Een COREtec-vloer uit onze winkel nabij Waalwijk, is een vloer van duurzame kwaliteit. Onze COREtec-vloeren uit Brabant zijn namelijk gemaakt van gerecycled hout, pvc, bamboe en kalksteen. Ook is dit type vloer huisdiervriendelijk, kindveilig én geluiddempend. Bovendien kunt u een kwalitatieve COREtec-vloer eenvoudig schoonmaken, omdat deze vloer 100% waterdicht is. Daarnaast heeft u de keuze uit tal van verschillende COREtec-vloeren, zoals een moderne visgraatvloer.

Milieubewust en stijlvol kiezen met COREtec-vloeren

Onze COREtec-vloeren, beschikbaar in Tilburg en Waalwijk, zijn niet alleen kwalitatief hoogstaand, maar ook milieubewust. Ze zijn de perfecte keuze voor wie een ecologische voetafdruk wil verkleinen zonder in te boeten aan stijl en comfort. De verscheidenheid in ontwerpen, van klassiek tot modern, maakt dat onze COREtec-vloeren naadloos aansluiten bij elke interieurstijl. Het personeel van ons bedrijf voorziet u graag van deskundig advies over dit type vloer.

Heeft u een vraag?

Bezoek ons of bestel uw vloer online

Wilt u meer informatie over alle COREtec-vloeren van hoge kwaliteit die u bij onze vloerenwinkel in Tilburg, nabij Waalwijk koopt? Onze vakkundige medewerkers helpen u graag. Met onze hulp weet u zeker dat in onze showroom nabij Waalwijk een COREtec-vloer koopt van de beste kwaliteit. U heeft jarenlang plezier van deze kwalitatieve vloeren. Bel ons bedrijf op (013) 536 85 98 als u nog vragen heeft of breng ons een bezoek.

tegels
witte-tegels

Bezoek onze winkel!