Gratis bezorging in Brabant

Vloeren voor elk budget

Volledige ontzorging

COREtec vloeren in Brabant haalt u hier

Wanneer u zoekt naar COREtec vloeren in Brabant, dan bent u bij Vloerenspecialist Tilburg aan het juiste adres. Een COREtec vloer is een duurzame keuzemogelijkheid voor liefhebbers van harde vloeren als vinyl, kliklaminaat of regulier laminaat. De vloeren van dit merk zijn namelijk gemaakt van gerecycled kalksteen, hout, pvc en bamboe. Bovendien is dit type vloer kindveilig, huisdiervriendelijk en 100% waterdicht. U bekijkt de verschillende soorten COREtec vloeren online of in onze vloerwinkel gelegen in Tilburg, het midden van Brabant.

Geïnteresseerd in onze betonlook vloeren?

Uw COREtec vloeren makkelijk gelegd in Brabant

Ook bij COREtec vloeren van goede kwaliteit biedt Vloerenspecialist Tilburg u extra service. Alle bestelde COREtec vloeren worden namelijk gratis bezorgd wanneer u in Brabant woont. Tevens kunt u ervoor kiezen om uw oude vloer door ons te laten verwijderen en uw nieuwe vloer te laten plaatsen. Het plaatsen van een vloer van dit merk gaat erg eenvoudig omdat deze vloeren een geïntegreerd kliksysteem hebben, waardoor u geen spijkers of lijm nodig heeft om de vloer te installeren. Bovendien hebben de vloeren een flexibele kurklaag als onderlaag die een goede geluidsdemping geeft en een aparte ondervloer overbodig maakt. Ook heeft u weinig onderhoud aan een COREtec vloer, omdat hij net als alle gietvloeren makkelijk schoon te maken is.

Heeft u een vraag?

Bestel uw duurzame COREtec vloer bij ons

In onze showroom in Tilburg, in Brabant, worden alle verschillende soorten COREtec vloeren gepresenteerd. De vloeren maken deel uit van de grote collectie aan pvc-vloeren die we in ons assortiment hebben. Kom langs in onze winkel in Brabant. Ook kunt u het offerteformulier invullen of contact met ons opnemen via het nummer (013) 536 85 98 wanneer u enthousiast bent geworden over een van onze COREtec vloeren.

tegels
witte-tegels

Bezoek onze winkel!