Gratis bezorging in Brabant

Vloeren voor elk budget

Volledige ontzorging

De beste pvc-vloeren kopen in Tilburg

Bent u op zoek naar een winkel waar u verschillende pvc-vloeren kunt kopen in omgeving Tilburg, zoals een pvc-visgraatvloer, een pvc-vloer met houtlook of een pvc-vloer met betonlook? Dan bent u bij Vloerenspecialist Tilburg aan het juiste adres! Wij hebben allerlei verschillende soorten pvc-vloeren, waardoor u altijd iets vindt dat bij uw smaak en budget past. Alle pvc-vloeren die u bij ons kunt kopen, zoals de pvc-vloer met houtlook, betonlook of onze pvc-visgraatvloer, bekijkt u in onze winkel in Tilburg. Deze vloeren kunt u door ons gratis door heel Brabant laten bezorgen. Bovendien komen we indien gewenst uw oude vloer voor u verwijderen en uw nieuwe vloer plaatsen.

Geïnteresseerd in onze betonlook vloeren?

Diverse soorten pvc-vloeren kopen in omgeving Tilburg

U kunt bij Vloerenspecialist Tilburg verschillende soorten pvc-vloeren kopen, zoals een pvc-visgraatvloer, een pvc-vloer met houtlook en een pvc-vloer met betonlook. Hierbij kiest u naar smaak een eigen kleur en patroon, waardoor de pvc-vloer goed past in verschillende woonstijlen. Bij een industriële woonstijl komt een pvc-vloer met een betonlook bijvoorbeeld het best tot zijn recht. Creëert u juist liever een warmere sfeer in uw huis, dan kiest u beter voor een pvc-vloer met een houtlook. Ook binnen de pvc-vloeren met een houtlook kan u nog verschillende keuzes maken. Gaat u bijvoorbeeld voor een lichte of donkere houttint? Onze adviseurs kunnen u alle voordelen van een pvc-vloer aangeven en alle verschillende pvc-vloeren tonen. Kom daarom uw pvc-vloer met houtlook of betonlook of pvc-visgraatvloer kopen bij onze winkel in Tilburg.

Heeft u een vraag?

Ontdek pvc-vloeren naar uw smaak in onze winkel

Als u besluit om bij ons pvc-vloeren te kopen, staan onze adviseurs in de showroom in Tilburg voor u klaar om u advies te geven over een pvc-visgraatvloer of een pvc-vloer met houtlook of betonlook. Er is een vloer te vinden voor ieder budget! Bovendien kunt u kiezen voor volledige ontzorging door uw oude vloer door ons te laten verwijderen, uw nieuwe vloer gratis binnen Brabant door ons te laten bezorgen en daarna te laten plaatsen. Heeft u hier vragen over? Voor meer informatie over ons assortiment en de bezorgingsmogelijkheden kunt u ons bereiken op (013) 536 85 98.

tegels
witte-tegels

Bezoek onze winkel!

Menu