Gratis bezorging in Brabant

Vloeren voor elk budget

Volledige ontzorging

Tegels kopen in Tilburg

De mooiste tegels voor uw tegelvloer kunt u kopen bij de Vloerspecialist Tilburg. Of u nu op zoek bent naar tegels voor uw badkamer, woonkamer of andere ruimte: onze vloerenwinkel heeft het allemaal! Uw vloer heeft veel invloed op de sfeer van uw huis. Daarom is het belangrijk dat u een vloer vindt die helemaal past bij uw behoeften en wensen. Onze adviseurs helpen u hierbij door met u mee te denken en u te voorzien van advies op maat. Naast dat wij in onze winkel in Tilburg tegels hebben naar elke smaak, kunt u ook met ieder budget een geschikte tegelvloer bij ons kopen. Bovendien kunt u uw tegelvloer door heel Noord-Brabant gratis laten bezorgen.

Geïnteresseerd in onze betonlook vloeren?

Voor iedereen geschikte tegels in Tilburg

Wanneer u tegels voor uw tegelvloer komt kopen in onze showroom in Tilburg, kiest u uit verschillende materialen, kleuren en structuren. Wanneer u van een industriële woonstijl houdt, kiest u bijvoorbeeld voor tegels met een betonlook. Deze tegelvloeren zijn bijna niet van echt beton te onderscheiden. Of ga voor tegels met een houtlook. Deze tegels kunt u, in tegenstelling tot echt hout, ook in vochtige ruimtes plaatsen. Bovendien zijn deze tegels slijtvast, gemakkelijk schoon te maken en geschikt voor vloerverwarming, waardoor tegels met houtlook warm aanvoelen. U ervaart dit zelf wanneer u besluit om bij ons in Tilburg tegels voor uw tegelvloer te kopen. Wanneer u liever warme voeten heeft zonder vloerverwarming, is een mooi tapijt misschien iets voor u.

Heeft u een vraag?

Vraag een offerte aan bij de specialist in Tilburg

Kom de nieuwe tegels voor uw tegelvloer nu met behulp met ervaren adviseurs kopen bij onze vloerenwinkel in Tilburg. U kunt ook online ons assortiment bekijken en een offerteformulier invullen. Of informeer naar onze extra service. Als u dat wenst, komen we namelijk uw oude vloer voor u verwijderen en uw nieuwe vloer plaatsen. Wilt u hier meer over weten? Neem dan contact met ons op via (013) 536 85 98.

tegels
witte-tegels

Bezoek onze winkel!

Menu