Gratis bezorgd in Noord-Brabant

Volledig ontzorgd

Voor elk budget

Vinylvloeren kopen in Tilburg

Voor goede kwaliteit vinylvloeren bent u bij onze vloerenwinkel in Tilburg in juiste handen. Een vinylvloer heeft een lange levensduur en is daardoor perfect als vloer voor uw huis of werkruimte! U kiest bij onze winkel in Tilburg uit veel verschillende soorten vinylvloeren. Zo zijn er veel verschillende kleuren, structuren en designs. Ook zijn de vinylvloeren Vloerenspecialist Tilburg met een houtlook of betonlook moeilijk te onderscheiden van respectievelijk echt hout of beton.

Bent u geïnteresseerd in een vinylvloer?

Voor de beste vinylvloeren gaat u naar Tilburg

Een vinylvloer wordt gemaakt van pvc en heeft daardoor overeenkomstige voordelen met pvc-vloeren. Een vinylvloer is namelijk:

  • Geluiddempend
  • Waterdicht
  • Gemakkelijk schoon te maken
  • Geschikt voor vloerverwarming

Voor alle verschillende soorten vinylvloeren gaat u naar onze showroom in Tilburg of u bekijkt ons assortiment online. Onze adviseurs staan hoe dan ook voor u klaar om mee te denken en u te voorzien van advies op maat! Heeft u een mooie vinylvloer gevonden bij ons in Tilburg? Dan kunt u ervoor kiezen deze te decoreren, bijvoorbeeld door het kopen van tapijt.

Heeft u een vraag?

Bestel onze vinylvloeren en maak een afspraak in onze winkel

Als u kiest voor een vinylvloer van Vloerenspecialist Tilburg, wordt u volledig ontzorgd. Indien gewenst wordt uw vloer door ons verwijderd en geplaatst. Wanneer u in Noord-Brabant woont, bezorgt onze vloerenwinkel uw vloer ook nog eens gratis bij u thuis! Bel dus snel naar (013) 536 85 98 om een afspraak te maken of vul ons contactformulier in.

tegels
witte-tegels

Bezoek onze winkel!