Gratis bezorging in Brabant

Vloeren voor elk budget

Volledige ontzorging

Vinylvloeren kopen in Tilburg

Voor goede kwaliteit vinylvloeren bent u bij Vloerenspecialist Tilburg aan het juiste adres. Een vinylvloer heeft een lange levensduur en is daardoor perfect als vloer voor uw huis of werkruimte! U kiest bij onze winkel in Tilburg uit veel verschillende soorten vinylvloeren. Zo zijn er veel verschillende kleuren, structuren en designs. Ook zijn onze vinylvloeren met een houtlook of betonlook moeilijk te onderscheiden van respectievelijk echt hout of beton.

Geïnteresseerd in onze betonlook vloeren?

Voor de beste vinylvloeren gaat u naar Tilburg

Een vinylvloer wordt gemaakt van pvc en heeft daardoor overeenkomstige voordelen met pvc-vloeren. Een vinylvloer is namelijk:

  • Geluiddempend
  • Waterdicht
  • Gemakkelijk schoon te maken
  • Geschikt voor vloerverwarming

Voor alle verschillende soorten vinylvloeren gaat u naar onze showroom in Tilburg of u bekijkt ons assortiment aan pvc-vloeren online. Onze adviseurs staan hoe dan ook voor uw klaar om mee te denken en u te voorzien van advies op maat!

Heeft u een vraag?

Bestel onze vinylvloeren en maak een afspraak in onze winkel

Als u kiest voor een vinylvloer van Vloerenspecialist Tilburg, wordt u volledig ontzorgd. Indien gewenst wordt uw vloer door ons verwijderd en geplaatst. Wanneer u in Noord-Brabant woont, bezorgen we uw vloer ook nog eens gratis bij u thuis! Bel dus snel naar (013) 536 85 98 om een afspraak te maken of vul ons contactformulier in.

tegels
witte-tegels

Bezoek onze winkel!

Menu