Gratis bezorging in Brabant

Vloeren voor elk budget

Volledige ontzorging

Pvc-vloer kopen in Brabant

Bent u op zoek naar een goede kwaliteit pvc-vloer, uitgezocht door een specialist in Brabant? Stop dan met zoeken en ga naar Vloerenspecialist Tilburg! Een pvc-vloer koopt u natuurlijk het fijnst bij een speciaalzaak die mee denkt met uw wensen. Als specialist in Brabant helpen we u kiezen welke pvc-vloer het beste bij u en uw te bekleden ruimte past. Aangezien pvc als materiaal voor veel verschillende ruimtes gebruikt kan worden, is er bijna altijd wel een pvc-vloer beschikbaar voor uw project!

Geïnteresseerd in onze betonlook vloeren?

De beste pvc-vloer koopt u bij dé specialist van Brabant

Vloeren van polyvinylchloride, waar pvc voor staat, zijn kunststof vloeren in veel verschillende kleuren en patronen. Naast dit voordeel zijn er ook nog andere pluspunten van pvc-vloeren te benoemen, waaronder:

  • Een pvc-vloer heeft een natuurlijke uitstraling.
  • Een klik-pvc-vloer is geschikt voor vochtige ruimtes.
  • Een pvc-vloer is slijtvast waardoor de vloer geschikt is in een ruimte die veel belopen wordt.
  • Een pvc-vloer voelt zelfs zonder vloerverwarming warm aan.
  • Een pvc-vloer is geluiddempend, u hoort niets wanneer u erop loopt.

Een pvc-vloer is makkelijk schoon te maken en net als een laminaatvloer is een pvc-vloer onderhoudsarm. Net zoals bij onze andere vloeren, kunt u uw pvc-vloer gratis in heel Brabant laten bezorgen.

Heeft u een vraag?

Bestel uw pvc-vloer snel bij de specialist van Brabant

Een pvc-vloer is er in alle soorten en maten. Kom naar onze showroom in Tilburg voor een ruim assortiment aan pvc-vloeren en doe inspiratie op voor uw eigen vloer. Heeft u al een keuze gemaakt? Vul dan het offerteformulier in of bel ons op (013) 536 85 98.

tegels
witte-tegels

Bezoek onze winkel!

Menu