Gratis bezorgd in Noord-Brabant

Volledig ontzorgd

Voor elk budget

Tapijt kopen in Tilburg

Als u tapijt wilt kopen, bent u bij ons bedrijf uit Tilburg aan het juiste adres! Vloerspecialist Tilburg is dé specialist op het gebied van tapijt waar u prachtige vloeren kunt kopen in Tilburg en omstreken. Tapijt is er in allerlei verschillende kleuren, designs, structuren en materialen, welke u allemaal kunt bekijken bij onze vloerwinkel. Samen met onze adviseurs vindt u zeker een tapijt naar uw smaak en budget. Nadat u uw tapijt heeft uitgezocht, kunt u er ook voor kiezen om uw tapijt door ons te laten thuisbezorgen. Wanneer u in Brabant woont, is dit zelfs gratis!

Bent u geïnteresseerd in een tapijt voor uw vloer?

Tapijt kunt u het best kopen bij dé specialist van Tilburg

Tapijt in uw huis kan veel invloed hebben op de sfeer en het gevoel van de ruimte waarin het tapijt ligt. U kiest met ons als specialist in onze winkel in Tilburg of online het tapijt dat het beste past bij het gevoel dat u in uw kamer wilt creëren. Door een tapijt in uw huis te laten leggen, wordt uw interieur persoonlijker. Een tapijt in een romantische stijl kan voor warmte en knusheid zorgen, terwijl een tapijt met een ruwe structuur juist beter past bij een kamer in een robuuste stijl. Tapijt is echter niet voor alle ruimtes geschikt, omdat het niet waterdicht is. Wanneer u in plaats van een tapijt liever een waterdichte vloer wilt kopen, kunt u bij onze showroom in Tilburg ook terecht voor bijvoorbeeld een COREtec vloer.

Heeft u een vraag?

Ontdek samen met dé specialist van Tilburg uw nieuwe tapijt

Als u besluit een tapijt te kopen bij Vloerenspecialist Tilburg, wordt u bijgestaan in het proces van a tot z. Wij helpen u door uw oude vloer te verwijderen en uw nieuwe vloer te plaatsen. Bovendien bezorgen wij uw nieuwe vloer gratis wanneer u in Brabant woont. Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Bel ons dan op (013) 536 85 98 of kom langs in onze showroom.

tegels
witte-tegels

Bezoek onze winkel!