Gratis bezorging in Brabant

Vloeren voor elk budget

Volledige ontzorging

Laminaatspecialist

Bij dé laminaatspecialist in Tilburg kunt u de beste laminaatvloeren kopen. Laminaat is erg populair in Nederland. U kiest bij ons uit verschillende soorten laminaatvloeren, die van elkaar verschillen in kleur en materiaal. Laminaat bestaat uit meerdere lagen die samengeperst worden, waardoor het vaak wat dikker is dan andere vloeren, zoals een pvc-vloer.

Geïnteresseerd in onze betonlook vloeren?

De laminaatspecialist uit Tilburg helpt u met het kopen van laminaatvloeren

Als laminaatspecialist in Tilburg voorzien wij u van advies op maat bij het kopen van laminaatvloeren. Een vloer is namelijk erg belangrijk voor de sfeer in uw huis. Er is een laminaatvloer voor iedere stijl en sfeer die u wilt creëren in uw ruimte. Wanneer u bijvoorbeeld kiest voor een houtlook vloer, straalt dit vaak warmte uit in uw huis. U kiest hierbij uit donkere of lichte houttinten, die respectievelijk passen bij een landelijke en klassieke inrichting. Als u liever voor een industriële look in uw huis of ruimte gaat, is een betonlook vloer meer iets voor u.

De voordelen van het kopen van laminaatvloeren op een rij

Al deze verschillende luxe laminaatvloeren kunt u kopen bij dé laminaatspecialist van Tilburg. Naast dat laminaat goedkoper is dan een echte houten vloer, heeft het ook nog andere voordelen, waaronder:

  • Een laminaatvloer is makkelijk te onderhouden en schoon te maken door de beschermende melaminelaag.
  • Een laminaatvloer is eenvoudig te leggen door het handige kliksysteem.
  • Een laminaatvloer is kleurvast.

Heeft u een vraag?

Maak een afspraak bij dé laminaatspecialist van Noord-Brabant

Onze service als laminaatspecialist houdt niet op na het uitkiezen van een laminaatvloer. U kunt uw laminaatvloeren niet alleen bij onze winkel in Tilburg kopen, maar wij verwijderen ook uw oude vloer. Als dit is gebeurd leggen we uw nieuwe vloer erin. Bovendien bezorgen we de vloeren in heel Noord-Brabant gratis bij u thuis. Wanneer u de keuze heeft gemaakt om laminaatvloeren te kopen, maakt u een afspraak bij ons als laminaatspecialist in Tilburg door te bellen op (013) 536 85 98 of het contactformulier in te vullen.

tegels
witte-tegels

Bezoek onze winkel!